Viktor Janík

Bakalářská práce

Kvalitativní parametry kávy a jejich hodnocení

Qualitative requirements of coffee and their rating
Anotace:
Tato bakalářská práce se zabývá kávou a jejími kvalitativními požadavky. V literárním přehledu se věnuje historii, obecným informacím, pěstování, a zpracování kávy. Hlavní část se soustředí na legislativní požadavky na kávu a kávové výrobky. Praktická část se věnuje senzorickému hodnocení projevu kyselosti kávy a jeho provázání s obsahem titrovatelných kyselin.
Abstract:
This bachleor thesis deals with coffee nad qualitatve requirments of coffee. In the literary overview focused on history, general informations, cultivation and coffee processing. The main part focuses on legislative requirements for coffee and coffee products. Practical part is devoted to sensory evaluation of coffee acidity and binding with titrable acids.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 7. 5. 2018

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Pavel Híc, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakulta