Výroba trvanlivého pečiva a stanovenie základných nutričných znakov – Jozef Damašek
Jozef Damašek
Bakalářská práce
Výroba trvanlivého pečiva a stanovenie základných nutričných znakov
Production of Durable Pastry and Determination of it´s Quality Characteristics
Anotace:
Bakalárska práca sa zaoberá výrobou trvanlivého pečiva a stanovením jeho základných nutričných znakov. V teoretickej časti boli charakterizované jednotlivé suroviny, následne boli zhrnuté základné technológie využívané na výrobu trvanlivého pečiva. Praktická časť obsahuje výrobu trvanlivého pečiva podľa zadanej receptúry. V pripravených vzorkách boli analyzované jednotlivé nutričné znaky: stanovenie …víceAbstract:
The bachelor thesis deals with production of durable pastry and determination of its basic nutritional characteristics. In the theoretical part, individual raw materials were characte-rized, followed by the basic technologies used for the production of durable pastry. The practical part includes the production of durable pastry according to the prescribed recipe. Individual nutritional characteristics …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 3. 5. 2018
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Jak správně citovat práci
Damašek, Jozef. Výroba trvanlivého pečiva a stanovenie základných nutričných znakov . Zlín, 2018. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.