Rostlinné oleje v teplé a studené kuchyni – Terezie HECZKOVÁ
Terezie HECZKOVÁ
Bakalářská práce
Rostlinné oleje v teplé a studené kuchyni
Vegetable oils in hot and cold cooking
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá výběrem a používáním rostlinných olejů v teplé a studené kuchyni. Cílem práce bylo zjistit použití rostlinných olejů pro studenou a teplou kuchyni v populaci. A take podle čeho lidé vybírají rostlinné oleje.Abstract:
The bachelor thesis deals with the selection and use of vegetable oils in hot and cold cuisine. The aim of the thesis was to find out the use of vegetable oils for cold and hot cooking in the population. And take according to what people choose vegetable oils.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 21. 4. 2023
Zveřejnit od: 31. 12. 2999
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 15. 6. 2023
- Vedoucí: Mgr. Nadezhda Borzenko
Citační záznam
Jak správně citovat práci
HECZKOVÁ, Terezie. Rostlinné oleje v teplé a studené kuchyni. Ostrava, 2023. bakalářská práce (Bc.). OSTRAVSKÁ UNIVERZITA. Lékařská fakulta
Plný text práce
Právo: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: OSTRAVSKÁ UNIVERZITA, Lékařská fakultaOSTRAVSKÁ UNIVERZITA
Lékařská fakultaBakalářský studijní program / obor:
Nutriční terapie / Nutriční terapie
Práce na příbuzné téma
-
Nasycené mastné kyseliny v rostlinných olejích: zdroje a vliv na lidské zdraví.
Jana Jašková -
Transformace lipidů na mastné kyseliny nejen pomocí enzymatické katalýzy
Marie Šmardová -
Mastné kyseliny a možnosti jejich stanovení v rostlinném materiálu pomocí plynové chromatografie
Lukáš Romanský -
Monitorování mastných kyselin v gastroodpadech se zaměřením na upotřebené kuchyňské oleje
Michael Weber -
Studie sběru použitého kuchyňského oleje ve vybrané lokalitě
Tereza Havelková -
Využití upotřebených kuchyňských olejů pro pohon silničních vozidel
Filip Šmídek -
Rozvoj požáru jedlých tuků a olejů v domácnosti
Vojtěch Jarý -
Vliv ročního období na složení a bod mrznutí mléka holštýnských dojnic ve vybraném chovu
Kamila Hájková