Faktory ovlivňující ekonomickou přidanou hodnotu v podnicích potravinářského průmyslu – Bc. Zuzana Dudová
Bc. Zuzana Dudová
Diplomová práce
Faktory ovlivňující ekonomickou přidanou hodnotu v podnicích potravinářského průmyslu
Factors affecting economic added value in the food industry
Anotace:
Diplomová práce se zabývá problematikou hodnocení vybraného souboru deseti podnikatelských subjektů z odvětví mlékárenského průmyslu v konkrétním období od roku 2009 do roku 2016. Cílem diplomové práce je identifikovat klíčové faktory ovlivňující ekonomickou přidanou hodnotu ve vybraných podnikatelských subjektech, a to především se zaměřením na ukazatele ovlivňující vývoj tržeb. V úvodní části je …víceAbstract:
The diploma thesis deals with the evaluation of a selected set of ten business en-tities from the dairy industry in the specific period from 2009 to 2016. The aim of the thesis is to identify the key factors affecting economic added value in selected business entities, especially focusing on indicators affecting development sales. The introductory part describes the theoretical framework and case studies …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 17. 5. 2019
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Bc. Marcela Basovníková, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
DUDOVÁ, Zuzana. \textit{Faktory ovlivňující ekonomickou přidanou hodnotu v~podnicích potravinářského průmyslu}. Online. Diplomová práce. Brno: Mendelova univerzita v Brně, Provozně ekonomická fakulta. 2019. Dostupné z: https://theses.cz/id/wdxvbf/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Provozně ekonomická fakultaMendelova univerzita v Brně
Provozně ekonomická fakultaMagisterský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Řízení a ekonomika obchodu
Práce na příbuzné téma
-
Fázová přeměna vlhkého vzduchu při jeho ochlazování pod teplotu rosného bodu aplikovaná na podlahovém konvektoru Fázová přeměna vlhkého vzduchu při jeho ochlazování pod teplotu rosného bodu aplikovaná na podlahovém konvektoru Fázová přeměna vlhkého vzduchu při jeho ochlazování pod teplotu rosného bodu aplikovaná na podlahovém konvektoru Fázová přeměna vlhkého vzduchu při jeho ochlazování pod teplotu rosného bodu aplikovaná na podlahovém konvektoru Fázová přeměna vlhkého vzduchu při jeho ochlazování pod teplotu rosného bodu aplikovaná na podlahovém konvektoru
Jan Barák -
Uvedení nového produktu na trh
Jiří Zelenka -
Náklady na vlastní kapitál s důrazem na velikost společnosti
Marián Tomko -
Vliv kapitálové struktury na úspěšnost podniku
Lucie Machalíčková -
Ekonomická přidaná hodnota a hodnocení výkonnosti firem
Petra Fialová -
Ekonomická přidaná hodnota a zhodnocení finanční výkonnosti organizace
Lukáš Vaněk -
Ekonomická přidaná hodnota
Petra TAUSCHOVÁ -
Ekonomická přidaná hodnota
Markéta Nápravníková