Romana Šebestíková

Bakalářská práce

Med a jeho význam v potravinářství

Honey and its meaning in the food industry
Anotace:
Tato bakalářská práce se ve formě literární rešerše zabývá složením medu a jeho významem v potravinářství. Popisuje základní druhy medu, uvádí, pro jaké účely lze med v potravinářství využít a srovnává pozitivní a negativní vlivy jeho konzumace na lidské zdraví.
Abstract:
This bachelor thesis in the form of literary research deals with the honey composition and its meaning in the food industry. It describes basic types of honey together with the specification of main purposes of possible honey use in the food industry. Finally, it compares positive and negative effects of honey consumption on the human health.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 12. 7. 2017
Zveřejnit od: 31. 12. 2999

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: doc. Ing. Martin Adam, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Šebestíková, Romana. Med a jeho význam v potravinářství. Pardubice, 2017. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická

Plný text práce

Právo: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Pardubice, Fakulta chemicko-technologická

Univerzita Pardubice

Fakulta chemicko-technologická

Bakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin