Trendy ovlivňující spotřebitelské preference ve vybraném trhu – Bc. Iveta Hotovcová
Bc. Iveta Hotovcová
Diplomová práce
Trendy ovlivňující spotřebitelské preference ve vybraném trhu
Trends Affecting Consumer Behaviour On Specific Market
Anotace:
Hlavním cílem diplomové práce je vyhodnocení faktorů, které ovlivňují spotřebitelské chování při nákupu bezlepkových potravin. Faktory jsou stanoveny na základě současných spotřebitelských trendů, které působí na nákupní rozhodování. Jsou jimi generační proměna populace, proměna rodinného života, kariérové preference žen, změna sociodemografických ukazatelů a působení trendu zdravého životního stylu …víceAbstract:
Main objective of this diploma thesis is evaluation of factors affecting consumer behavior during buying gluten-free products. Factors are established on the basis of current consumer trends which has an influence on the consumer’s decision-making as a part of the buying proces. Trends in the diploma thesis are generational change in the population, change in family life, preferences of women 's career …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 11. 2018
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Petra Šánová, Ph.D.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Provozně ekonomická fakultaČeská zemědělská univerzita v Praze
Provozně ekonomická fakultaMagisterský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Provoz a ekonomika
Práce na příbuzné téma
-
Consumer Preferences of Fair Trade Products in Czech Republic
Elina Ganeeva -
Consumer's attitudes to herbal products in Ukraine
Yevhen Kutsenko -
Consumer preferences for coffee in Belgium
Markéta Celbová -
Lifestyle and Consumer Culture
Kristine Sulakadze -
Preferences, prevalence and use of non-timber forest products in Bohemia
Adam Janata -
Hodnocení bezlepkové diety - přednosti, negativa - z hlediska nutričního zásobení a dále subjektivního vnímání konzumentů
Martin WANDERER -
Implementace bezlepkového stravování v české gastronomii
Anna Brábníková -
Bezlepková strava
Vladislava Solodkaia
Název
Vložil
Vloženo
Práva