Změny jakostních parametrů trvanlivých potravin během skladování – Markéta Červenková
Markéta Červenková
Bakalářská práce
Změny jakostních parametrů trvanlivých potravin během skladování
Changes in the Quality Parameters of Durable Food During Storage
Anotace:
Cílem této bakalářské práce bylo pokračovat v založeném experimentu s vybranými trvanlivými potravinami a pozorovat změny při skladování po dobu nejméně dalších 9 měsíců za různých skladovacích teplot. Potraviny byly skladovány při třech odlišných teplotách, mrazírenská -18 °C, chladírenská 5 °C a skladová 23 °C. A následně zhodnotit tyto změny probíhající během skladování pomocí různých chemických …víceAbstract:
The aim of this bachelor thesis was to continue in an established experiment with selected durable foods and to observe changes in storage for at least another 9 months under differ-ent storage temperatures. Foods were stored at three different temperatures, freezer at -18 °C, refrigerated at 5 °C, and stored at 23 °C. And then evaluate these changes during stor-age using different chemical (pH, dry …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 20. 5. 2019
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Jak správně citovat práci
Červenková, Markéta. Změny jakostních parametrů trvanlivých potravin během skladování. Zlín, 2019. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin
Práce na příbuzné téma
-
Řízení stravování a bojových dávek potravin v Armádě České republiky
Kamila Eliášová -
Inovace bojových dávek potravin pro AČR a krizové situace
Daniel Benda -
Bojové dávky potravin v mimoevropských zemích
Lukáš Zahradníček -
Katalogizase a srovnání bojových dávek potravin ve vybraných státech
Veronika Richter -
Změny jakosti trvanlivých potravin v průběhu ročního skladování
Jan Strašák -
Analýza nákladů na zajištění stravování obyvatelstva a složek IZS v krizových situacích při využití komponent bojové dávky potravin
Kateřina BLÜMELOVÁ -
Vývoj obsahu vybraných biologicky aktivních látek v potravinách v průběhu skladování
Tomáš Šopík -
Vybrané potraviny s delší dobou minimální trvanlivosti a hodnocení jejich jakosti
Lucie Vaškových