Vliv technologie mlýnského zpracování na zpracovatelské vlastnosti pohankových mouk – Kateřina Horáková
Kateřina Horáková
Bakalářská práce
Vliv technologie mlýnského zpracování na zpracovatelské vlastnosti pohankových mouk
The effect of the milling process on manufacturing properties of buckwheat flour
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2018
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
HORÁKOVÁ, Kateřina. \textit{Vliv technologie mlýnského zpracování na zpracovatelské vlastnosti pohankových mouk}. Online. Bakalářská práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2018. Dostupné z: https://theses.cz/id/wh3xcc/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická
Fakulta potravinářské a biochemické technologieBakalářský studijní program:
Potravinářská a biochemická technologie
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.