Geografie potravinářského průmyslu v Česku – Anna VAVRUŠOVÁ
Anna VAVRUŠOVÁ
Bakalářská práce
Geografie potravinářského průmyslu v Česku
Geography of food industry in Czechia
Anotace:
Tato bakalářská práce se bude zabývat hlavními změnami prostorového rozmístění potravinářského průmyslu v Česku v rozmezí let 1987, 2009 a 2014. Práce bude rozdělena dohromady do tří kapitol. První kapitola bude tvořit teoretickou část práce. Druhá kapitola se bude zaobírat popisem dat a metod, které budou použity v následné empirické části. Poslední kapitolu tedy tvoří empirická část práce. V rámci …víceAbstract:
This bachelor thesis will deal with the main changes in the spatial distribution of the food industry in the Czech Republic between 1987, 2009 and 2014. The work will be divided into three chapters. The first chapter will form a theoretical part of the work. The second chapter will deal with the description of data and methods that will be used in the subsequent empirical part. The last chapter therefore …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 21. 6. 2020
Zveřejnit od: 31. 12. 2999
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 26. 8. 2020
- Vedoucí: Mgr. Ondřej Slach, Ph.D.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
VAVRUŠOVÁ, Anna. Geografie potravinářského průmyslu v Česku. Ostrava, 2020. bakalářská práce (Bc.). OSTRAVSKÁ UNIVERZITA. Přírodovědecká fakulta
Plný text práce
Právo: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: OSTRAVSKÁ UNIVERZITA, Přírodovědecká fakultaOSTRAVSKÁ UNIVERZITA
Přírodovědecká fakultaBakalářský studijní program / obor:
Geografie / Ekonomická geografie a regionální rozvoj
Práce na příbuzné téma
-
Geografické aspekty transformace potravinářského průmyslu v Jihočeském kraji
Lucie SEIMLOVÁ -
Absolutně a relativně neúčinné důkazy a jejich použitelnost v trestním řízení
Martin Homola -
Prozodická analýza textu 7A, B a 19A, B
Vojtěch NOVÝ -
Výzkum a vývoj metod a algoritmů pro detekci a lokalizaci rubbingu na parních turbínách
Jan JAKL -
Preindukce a indukce porodu z pohledu porodní asistentky
Jindřiška Coufalová -
Dvojí kvalita potravin v Česku a v Německu
Petr Havlíček -
Možnosti ošetření osiv a sadby v podmínkách ekologického zemědělství
Veronika Hlavová -
DOPADY HOSPODÁŘSKÉ KRIZE NA SKLÁŘSKÝ PRUMYSL V ČESKÉ REPUBLICE
Tomáš Strouhal