Charakterizace rostlinné složky vybraných potravin pomocí technik molekulární biologie a instrumentálních metod – Martin Tomíšek
Martin Tomíšek
Diplomová práce
Charakterizace rostlinné složky vybraných potravin pomocí technik molekulární biologie a instrumentálních metod
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 31. 7. 2020
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
TOMÍŠEK, Martin. \textit{Charakterizace rostlinné složky vybraných potravin pomocí technik molekulární biologie a instrumentálních metod}. Online. Diplomová práce. Brno: Vysoké učení technické v Brně. 2020. Dostupné z: https://theses.cz/id/wmwhnz/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Vysoké učení technické v Brně
Magisterský studijní program:
Chemie a technologie potravin
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Složky
Soubory
Skopal, M.
23. 12. 2021