Alex Štěpán

Bakalářská práce

Podnikateľský zámer vybraného restauračného zariadenia

Podnikatelský záměr vybraného restauračního zařízení
Anotace:
V mé bakalářské práci s názvem "Podnikatelský záměr vybraného restauračního zařízení" se zabývám zpracování podnikatelského plánu pro založení restaurace ve městě Považská Bystrica (Trenčiansky kraj), která bude nabízet zdravé produkty. Při zpracování jsem použil různé analýzy (Swot, Pestle atd ...) na přesné určení pozice na trhu a směr, kterým by se měl podnik ubírat.
Abstract:
In my bachelor thesis titled "Business plan of the selected restaurant facilities" are working the processing of the business plan for the establishment of a restaurant in Povazska Bystrica ( Trencin region ), which will offer the healthy products. In processing I used a different analysis (Swot, Pestle, etc...) for the exact determination of the position on the market and the direction should a company …více
Abstract:
V mojej bakalárskej práce s názvom „Podnikateľský zámer vybraného reštauračného zariadenia“ sa zaoberám spracovaniu podnikatelského plánu pre založenie reštaurácie v meste Považská Bystrica ( Trenčiansky kraj ), ktorá bude ponúkať zdráve produkty. Pri spracovaní som použil rôzne analýzy (Swot, Pestle, atď…) na presné určenie pozície na trhu a smer, ktorým by sa mal podnik uberať.
 
 
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 22. 12. 2020

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Leopold Tanner, MSc MBA

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: NEWTON College a.s., NEWTON College a.s.