Vliv kvality suroviny a podmínek extruze na kvalitu extrudovaných výrobků – Bc. Miroslav LICHNOVSKÝ
Bc. Miroslav LICHNOVSKÝ
Diplomová práce
Vliv kvality suroviny a podmínek extruze na kvalitu extrudovaných výrobků
Effect of Raw Material Quality on Extruded Products
Anotace:
Cílem diplomové práce bylo popsat a zhodnotit vliv chemického složeni a fyzikálních vlastnosti kukuřičné mouky a krupice na kvalitu extrudovaných výrobků. V teoretické části je popsána konstrukce extruderu a faktory ovlivňující extruzní proces. praktické části byly laboratorně stanoveny obsahy hlavních chemických složek a zhodno-cen jejich vliv na texturu a objemovou hmotnost extrudátu. Vztahy mezi …víceAbstract:
The aim of diploma thesis was to describe and evaluate the influence of the raw material chemical composition and physical characteristics on the extruded products qual-ity. In the theoretical part the extruder design and the factors affecting the process were described. In the practical part the content of the main chemical components was determined by laboratory analysis and the evaluation of their …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 21. 5. 2012
Zveřejnit od: 21. 5. 2012
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Jak správně citovat práci
LICHNOVSKÝ, Miroslav. Vliv kvality suroviny a podmínek extruze na kvalitu extrudovaných výrobků. Kroměříž, 2012. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 21.5.2012
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 21. 5. 2012 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáMagisterský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Práce na příbuzné téma
-
Struktura a textura v zahradní a krajinné tvorbě
Andrea Hotová -
STRUKTURA A TEXTURA V ZAHRADNÍ A KRAJINNÉ TVORBĚ - NÁVRH ZAHRADNÍHO PROSTORU S DŮRAZEM NA JEDNOLIVÉ ASPEKTY SMYSLOVÉHO VNÍMÁNÍ
Tereza Nidetzká -
Zahrada v zimě – Struktura a textura v zahradní a krajinné tvorbě
Kateřina Hronová -
Textura mléčných dezertů fermentovaných v obalu
Klaudie Šudrychová -
Struktura a textura v zahradní a krajinné tvorbě
Kateřina Hronová -
Struktura a textura v zahradní a krajinné tvorbě
Adéla Bohuslavová -
Textura tavených sýrů s různou koncentrací alginátu sodného
Lucie MYNARČÍKOVÁ -
Mikrostruktura a krystalografická textura schránek zástupců třídy Bivalvia: test fylogenetického a paleoekologického významu
Magdalena Klicnarová