Jan KOUBA

Bakalářská práce

Vliv kulinárních úprav potravin na vznik toxických látek

The Influence of Culinary Treatment on Toxic Elements Occurence
Anotace:
Bakalářská práce je zaměřena na základní technologické postupy přípravy pokrmů a předběžnou a tepelnou přípravu pokrmů. Zabývá se kulinárními úpravami a jejich vznikem toxických a nežádoucích látek v potravinách. Popisuje toxické látky vznikající při tepelných úpravách sacharidových, lipidových nebo bílkovinných složek potravin.
Abstract:
The thesis is focused on the basic technological processes of food preparation and pre-conventional and heat preparation of food. The Thesis deals with the culinary modifications and the formation of toxic and undesirable substances in food. It describes toxic substances resulting from the heat adaptations of carbohydrate, lipid or protein food ingredients.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 16. 5. 2014
Zveřejnit od: 16. 5. 2014

Obhajoba závěrečné práce

Citační záznam

Jak správně citovat práci

KOUBA, Jan. Vliv kulinárních úprav potravin na vznik toxických látek. Zlín, 2014. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 16.5.2014

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou od 16. 5. 2014 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Fakulta technologická

Bakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii

Práce na příbuzné téma