Spotřebitelské vnímání kvality potravin – Tereza Studeničová
Tereza Studeničová
Bakalářská práce
Spotřebitelské vnímání kvality potravin
Consumer perception of food quality
Anotace:
Tato bakalářská práce se zabývá spotřebitelským vnímáním kvality potravin zaměřeným na celiakii. Bakalářská práce obsahuje dvě části. V první části práce jsou představena teoretická východiska, která dávají základní přehled o nejvýznamnějších pojmech v této oblasti. Je zde vymezen pojem spotřebitel, produkt, černá skřínka spotřebitele, bezlepková dieta. Závěr teoretické části informuje o bezlepkové …víceAbstract:
This bachelor thesis deals with the consumer perception of food quality focused on celiac disease. The bachelor thesis contains two parts. The first part of the thesis presents the theoretical background, which gives a basic overview of the most important concepts in this area. The term consumer, product, consumer black box, gluten-free diet is defined here. The conclusion of the theoretical part informs …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 19. 3. 2022
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 15. 5. 2023
- Vedoucí: Ing. Lucie Vokáčová, Ph.D.
- Oponent: Jan Huml, Ing.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Provozně ekonomická fakultaČeská zemědělská univerzita v Praze
Provozně ekonomická fakultaBakalářský studijní program:
Veřejná správa a regionální rozvoj
Práce na příbuzné téma
-
Vyšetřování zrakové ostrosti a stanovení objektivní a subjektivní refrakce
Štěpánka Korbová -
Srovnání objektivního a subjektivního hodnocení grafomotorických dovedností u dětí s dysgrafií a hyperaktivní poruchou pozornosti.
Kamila Toráčová -
Materiálové a konstrukční vlastnosti textilií používaných na operačních sálech a jejich vliv na bariérové vlastnosti a komfort (Konzultant z TZÚ)
Petra Kobzová -
Návrh konkurenceschopné kolekce spodního prádla ve spolupráci s firmou Triola a.s. na základě objektivního a subjektivního hodnocení
Jana Dostálová -
Odezva vybraných objektivních a subjektivních proměnných při kruhovém tréninku v normoxii a hypoxii u souboru mužů: pilotní studie
Zbyněk KRAHULÍK -
Změna objektivní a subjektivní refrakce při změně polohy hlavy
Petr Buček -
Dvojí kvalita potravin - právní a ekonomické aspekty
Radka Kvasničková -
Dvojí kvalita potravin
Veronika Ondruchová
Název
Vložil
Vloženo
Práva