Bc. Lukáš Kadlec

Diplomová práce

Hodnocení bobtnavosti dehydratovaných produktů.

Evaluation of swelling of dehydrated products
Anotace:
Diplomová práce byla vypracována na Ústavu posklizňové technologie zahradnických produktů Zahradnické fakulty Mendelovy Univerzity v Brně v letech 2019/2020. Teoretická část se věnuje aktivitě vody v potravinách, sušením ovoce a zeleniny, lyofilizací, bobtnavostí dehydratovaných výrobků a jejich látkovým složením. V experimentální části bylo u různých vzorků ovoce a zeleniny získaných odlišnými způsoby …více
Abstract:
The diploma thesis was elaborated at the Institute of Post-Harvest Technology of Horticultural Products of the Faculty of Horticulture of Mendel University in Brno in 2019/2020. The theoretical part is devoted to water activity in food, drying of fruits and vegetables, lyophilization, swelling of dehydrated products and their substance composition. In the experimental part, water activity, dry matter …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 19. 6. 2020

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: prof. Ing. Josef Balík, Ph.D.
  • Oponent: Miroslav Vachůn, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakulta