Prosazování místní potravinářské produkce ve školím stravování – Bc. Jiřina HÁLOVÁ
Bc. Jiřina HÁLOVÁ
Diplomová práce
Prosazování místní potravinářské produkce ve školím stravování
Anotace:
V teoretické části popisuji místní produkci, přímé a nepřímé distribuční cesty, trendy ve školním stravování, historii, legislativu, zpracování biopotravin, jejich označování, získávání certifikátů a jednotlivé výhody a nevýhody prodeje. Praktická část práce se zaměřena na vyhodnocení výsledků realizovaného dotazníkového šetření ve vybraných školních stravovacích zařízeních v Jihočeském kraji. V rámci …víceAbstract:
In the theoretical part of the describing local production, the direct and indirect distribution channels, trends in school eating, history, legislation, organic food processing, its labelling, obtain certificates, and the advantages and disadvantages of each sale. The practical part of the thesis is focused on the evaluation of the results of the completed survey in selected school catering facilities …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 22. 4. 2016
Zveřejnit od: 22. 4. 2016
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: prof. Ing. Jan, st. Moudrý, CSc.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
HÁLOVÁ, Jiřina. Prosazování místní potravinářské produkce ve školím stravování. Č. Budějovice, 2016. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zemědělská fakulta
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 22.4.2016
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 22. 4. 2016 dostupné: světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zemědělská fakultaJIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
Zemědělská fakultaMagisterský studijní program / obor:
Zemědělské inženýrství / Agropodnikání
Práce na příbuzné téma
-
Nástroje podpory cestování dětí a mládeže a požadavky tohoto segmentu na ubytovací a stravovací zařízení
Jana Maršálková -
Politika bydlení a její přímé a nepřímé nástroje na komunální úrovni
Barbora Raková -
Porovnání stanovení sodíku a draslíku v séru metodou přímé a nepřímé potenciometrie a plamenové fotometrie
Petra Vyplelová -
Rozdíl mezi přímým a nepřímým měřením heteroforií do dálky a do blízka
Viktória Vaščáková -
Kalkulace přímých a nepřímých výrobních nákladů a její dopady do účetních výkazů
Zuzana Šuníková -
Školní stravování žáků základních škol
Eva Lapešová -
Udržitelnost ve společném stravování - Možnosti implementace biopotravin do společného stravování
Kateřina ROŠTOVÁ -
Pestrost, spotřební koš a školní stravování
Adéla Gajdečková
Název
Vložil
Vloženo
Práva