Bc. Eva Margholdová

Bakalářská práce

Stanovení rtuti v multivitamínových přípravcích s využitím AMA 254

The determination of mercury in multivitamin preparations using the AMA 254
Anotace:
Byla vypracována literární rešerše, která se zabývala stanovením rtuti ve vzorcích multivitamínových přípravků. Zvláštní pozornost byla věnována metodám pro analýzu rtuti, zejména termooxidační metodě. Teoretická část byla zaměřena na popsání vlastností rtuti a její analytické metody stanovení rtuti. Prakticky byla rtuť stanovována ve vzorcích multivitamínových přípravků termooxidační metodou na přístroji …více
Abstract:
It has been designed a literary research, which dealt with the determination of mercury in samples of multivitamins preparations. Special attention was paid to methods for the analysis of mercury in particular the thermooxidation method. The theoretical part is focused on describing of properties of mercury and its analytical methodologies for the determination of mercury. Practically, mercury was …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 31. 7. 2009

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 2. 9. 2009
  • Vedoucí: doc. Ing. Anna Krejčová, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Margholdová, Eva. Stanovení rtuti v multivitamínových přípravcích s využitím AMA 254. Pardubice, 2009. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Pardubice, Fakulta chemicko-technologická

Univerzita Pardubice

Fakulta chemicko-technologická

Bakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin