Hodnocení kvality pšeničných mouk pomocí vybraných fyzikálně-chemických testů, viskozitních a reologických metod – Bc. Věra Pilná
Bc. Věra Pilná
Diplomová práce
Hodnocení kvality pšeničných mouk pomocí vybraných fyzikálně-chemických testů, viskozitních a reologických metod
Evaluation of wheat flours quality using selected physico-chemical tests, viscosimetric and rheological methods
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2022
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
PILNÁ, Věra. \textit{Hodnocení kvality pšeničných mouk pomocí vybraných fyzikálně-chemických testů, viskozitních a reologických metod}. Online. Diplomová práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2022. Dostupné z: https://theses.cz/id/x5ypjx/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Fakulta potravinářské a biochemické technologieMagisterský studijní program:
Technologie potravin
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.