Petra Vranková

Bakalářská práce

Zhodnocení rizik kvality prodeje čerstvých potravin v obchodním řetězci

Risk Assessment of Fresh Food Sales Quality in a Retail Chain
Anotace:
Podstatou bakalářské práce je rozbor všech možných rizik, které mohou jakkoliv negativně zasáhnout do kvality prodeje čerstvých potravin v obchodních řetězcích. Teoretická část se věnuje vysvětlení základních pojmů souvisejících s rizikem obchodování s potravinami. Praktická část popisuje způsob uchovávání, přepravování, manipulace a prezentování zboží na prodejní ploše. Popisuje konkrétní rizika, …více
Abstract:
The aim of the bachelor thesis is to analyze all possible risks that may negatively affect the quality of fresh food sales in retail chains.The theoretical part defines the basic concepts associated with the risk of food trade. The practical part describes methods of storage, transportation, handling and presentation of goods on the sales area. The specific risks, faced by operators, managers, employees …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 5. 5. 2014
Zveřejnit od: 5. 5. 2014

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Eva Lukášková, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Vranková, Petra. Zhodnocení rizik kvality prodeje čerstvých potravin v obchodním řetězci. Uherské Hradiště, 2014. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 5.5.2014

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou od 5. 5. 2014 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta logistiky a krizového řízení
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe