Eva BLECHOVÁ

Diplomová práce

Vkuv didržebá cgkadárebsjígi řetětce ba jvakutz a trvabkuvist potravin živočišného původu

Effect of cold chain compliance on quality and shelf life of foods of animal origin
Anotace:
Cílem práce je posoudit diference vlivu teploty na kvalitu potravin vyrobených ze živočišných produktů. Jelikož nelze se věnovat všem potravinám živočišného původu další výzkum byl směřován na hovězí maso. Jako hodnotící kritéria byly zvoleny senzorické vlastnosti ? vzhled a vůně. Dále zde byla měřena teplota prostředí a teplota masa. Byly zpracovány tři pokusy na současné způsoby skladovaná masa za …více
Abstract:
The influence of a different temperature is the aim to asses on beef quality. There were chosen reviewing sensorial characteristics ? visage and smell. Furthermore, there was a measured temperature (temperature recorder) and the temperature of the meat (needle thermometers). There were accomplished three trials on the present ways how to store a beef in low temperatures. The experiments were aimed …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 4. 2011
Identifikátor: 14701

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Pavel Smetana, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

BLECHOVÁ, Eva. Vkuv didržebá cgkadárebsjígi řetětce ba jvakutz a trvabkuvist potravin živočišného původu. Č. Bud., 2011. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zemědělská fakulta

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 30. 04. 2011

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zemědělská fakulta

JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

Zemědělská fakulta

Magisterský studijní program / obor:
Zemědělské inženýrství / Provozně podnikatelský obor

 
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Theses x9k6h0 x9k6h0/2
25. 5. 2011
Složky
Soubory
Bulánová, L.
26. 5. 2011
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.