Vkuv didržebá cgkadárebsjígi řetětce ba jvakutz a trvabkuvist potravin živočišného původu – Eva BLECHOVÁ
Eva BLECHOVÁ
Diplomová práce
Vkuv didržebá cgkadárebsjígi řetětce ba jvakutz a trvabkuvist potravin živočišného původu
Effect of cold chain compliance on quality and shelf life of foods of animal origin
Anotace:
Cílem práce je posoudit diference vlivu teploty na kvalitu potravin vyrobených ze živočišných produktů. Jelikož nelze se věnovat všem potravinám živočišného původu další výzkum byl směřován na hovězí maso. Jako hodnotící kritéria byly zvoleny senzorické vlastnosti ? vzhled a vůně. Dále zde byla měřena teplota prostředí a teplota masa. Byly zpracovány tři pokusy na současné způsoby skladovaná masa za …víceAbstract:
The influence of a different temperature is the aim to asses on beef quality. There were chosen reviewing sensorial characteristics ? visage and smell. Furthermore, there was a measured temperature (temperature recorder) and the temperature of the meat (needle thermometers). There were accomplished three trials on the present ways how to store a beef in low temperatures. The experiments were aimed …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 4. 2011
Identifikátor:
14701
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Pavel Smetana, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
BLECHOVÁ, Eva. \textit{Vkuv didržebá cgkadárebsjígi řetětce ba jvakutz a trvabkuvist potravin živočišného původu}. Online. Diplomová práce. České Budějovice: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Zemědělská fakulta. 2011. Dostupné z: https://theses.cz/id/x9k6h0/.
Jak správně citovat práci
BLECHOVÁ, Eva. Vkuv didržebá cgkadárebsjígi řetětce ba jvakutz a trvabkuvist potravin živočišného původu. Č. Bud., 2011. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zemědělská fakulta
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 30. 04. 2011
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zemědělská fakultaJIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
Zemědělská fakultaMagisterský studijní program / obor:
Zemědělské inženýrství / Provozně podnikatelský obor
Práce na příbuzné téma
-
Kvalita a technologie zpracování jehněčího a skopového masa
Adéla Zetková -
Vliv povrchového ošetření kyselinou mléčnou a zrání v obalech na mikrobiologickou kvalitu hovězího masa
Lenka Prokešová -
Kvalita a technologie zpracování krůtího masa
Tereza Třetinová -
Využití silic pro prodloužení skladovatelnosti chlazeného masa sumečka afrického
Matouš Kotrbatý -
Posouzení kvality vepřového masa
Lenka Kotrbová -
Pokrok v omezování jakostních odchylek vepřového masa
Lucie Mitlenerová -
Jakostní parametry masa bažantů
Lenka Teplá -
Senzorická kvalita masa jelenovitých ve vztahu ke složení a fyzikálně-chemickým vlastnostem masa
Klára Mikulíková
Název
Vložil
Vloženo
Práva