Kvasinky a jejich využití v potravinářství. – Daniel Ryšavý
Daniel Ryšavý
Bakalářská práce
Kvasinky a jejich využití v potravinářství.
The yeast and its use in the food industry.
Anotace:
Bakalářská práce na téma Kvasinky a jejich využití v potravinářství byla vypracována na Ústavu posklizňové technologie zahradnických produktů na Zahradnické fakultě Mendelovy univerzity v Brně. Bakalářská práce pojednává o kvasinkách, jejich taxonomii, rozdělení, významu, cytologických vlastnostech a metabolismu. Dále se zaměřuje na potravinářsky významné kvasinky, zejména Saccharomyces cerevisiae …víceAbstract:
The bachelor thesis, which describes the topic of The yeast and its use in the food industry, has been elaborated at the Institute of Post-harvest Technology of Horticultural Products at the Faculty of Horticulture of Mendel University in Brno. Bachelor thesis deals about yeast, its taxonomy, division, meaning, cytological properties and metabolism. It also focuses on food-grade yeast, in particular …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 7. 5. 2018
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: doc. Ing. Josef Balík, Ph.D.
- Oponent: Miroslav Vachůn, Ph.D.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakultaMendelova univerzita v Brně
Zahradnická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Zahradnictví / Jakost rostlinných potravinových zdrojů
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.