Spotřebitelské vnímání kvality potravin – Bc. Karolína Spilková
Bc. Karolína Spilková
Diplomová práce
Spotřebitelské vnímání kvality potravin
Consumer perception of food quality
Anotace:
Cílem závěrečné práce je určit, jakými faktory jsou čeští spotřebitelé ovlivňováni při rozhodování o nákupu potravin a zda je kvalita potravin jedním z rozhodujících faktorů. Dílčím cílem práce je určit, zda existuje závislost mezi sociodemografickými faktory spotřebitele a vnímáním důležitosti kvality potravin při kupním rozhodování. V rámci dotazníkového šetření byl zjišťován postoj spotřebitelů …víceAbstract:
The final thesis aims to determine which factors influence Czech consumers when making decisions about purchasing food and whether the food quality is one of the decisive factors. The partial goal of the work is to determine whether there is a dependence between the consumer's socio-demographic factors and the perception of the importance of food quality in purchasing decisions. As part of the questionnaire …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 4. 4. 2023
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 25. 5. 2023
- Vedoucí: Ing. Lucie Vokáčová, Ph.D.
- Oponent: Lucie Bambasová, externi
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Provozně ekonomická fakultaČeská zemědělská univerzita v Praze
Provozně ekonomická fakultaMagisterský studijní program:
Ekonomika a management
Práce na příbuzné téma
-
Potravinová bezpečnost na municipální úrovni
Eva Zábojníková -
Bezpečnost a využití LNG v energetice
Pavel Skopal -
Bezpečnost a využití LNG v energetice
Pavel Skopal -
Vliv využití nových zdrojů zemního plynu na energetickou bezpečnost v USA
Jana Vránková -
Povědomí českých spotřebitelů o kvalitativních značkách potravin a potravinářských výrobků
Kristýna Polcarová -
Marketingový mix prodejny se zdravými potravinami
Lucie KOŠŤÁLOVÁ -
Marketingový komunikační mix vybraného podniku - projektová (analytická) studie
Romana Maláčová -
Funkční potraviny a jejich uplatnění na regionálním trhu potravin
Helena ARDOLFOVÁ
Název
Vložil
Vloženo
Práva