Vývoj metod pro kontrolu pravosti potravin a detekci GMO na bázi DNA technik – Bc. Aigerim Aidarova
Bc. Aigerim Aidarova
Bakalářská práce
Vývoj metod pro kontrolu pravosti potravin a detekci GMO na bázi DNA technik
Development of methods for food authenticity measurement and GMO detection based on DNA techniques
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2016
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
AIDAROVA, Aigerim. \textit{Vývoj metod pro kontrolu pravosti potravin a detekci GMO na bázi DNA technik}. Online. Bakalářská práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2016. Dostupné z: https://theses.cz/id/xg9ka2/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická
Fakulta potravinářské a biochemické technologieBakalářský studijní program:
Potravinářská a biochemická technologie
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.