Soňa BROŽOVÁ

Bakalářská práce

Technologie zpracování a senzorické hodnocení jakosti kravského mléka a vybraných produktů z něj vyrobených

The Technology of Processing and Sensory Quality Rating of Cow?s Milk and Chosen Products Made of It
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá technologií zpracování a senzorickým hodnocením jakosti kravského mléka a vybraných produktů z něj vyrobených. Stanovila jsem si dva cíle a z nich vyvstávající výzkumné otázky. Prvním cílem bylo popsat technologické postupy při zpracování mléka a popsat dílčí kroky ve výrobě vybraných mléčných výrobků. Druhým cílem bylo porovnání senzorických vlastností u mléčných výrobků …více
Abstract:
The bachelor thesis deals with the technology of processing and sensory quality rating of cow?s milk and chosen products made of it. I have set two aims and from them arising research questions. The first aim was to describe the technological procedures of the cow?s milk processing and to describe partial steps in the production of chosen dairy products. The second aim was to evaluate sensory properties …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 13. 8. 2013
Zveřejnit od: 13. 8. 2013

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: RNDr. Jana Krejsová

Citační záznam

Jak správně citovat práci

BROŽOVÁ, Soňa. Technologie zpracování a senzorické hodnocení jakosti kravského mléka a vybraných produktů z něj vyrobených. Č. Bud., 2013. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zdravotně sociální fakulta

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 13.8.2013

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou od 13. 8. 2013 dostupné: světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zdravotně sociální fakulta
 
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Theses xj5fcq xj5fcq/2
13. 8. 2013
Složky
Soubory
Bulánová, L.
13. 8. 2013
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.