Bc. Jana SKÝPALOVÁ

Diplomová práce

Stanovení vybraných chemických paramatrů rýže v průběhu skladování a jeji stravitelnost

The determination of rice chemical parametres during storage and its digestibility
Anotace:
Diplomová práce byla zaměřena na změny vybraných chemických parametrů rýže v průběhu skladování, v závislosti na různých skladovacích podmínkách. Dalším cílem bylo stanovení stravitelnosti jednotlivých druhů rýže. V této práci je obsažen základní popis rýže jako rostliny a jsou zde zmíněny také faktory ovlivňující pěstování a skladování rýže.
Abstract:
The aim of the diploma thesis was to measure the changes of chosen chemical parameters of rice during the storage, in dependent on a different conditions of storage. The next aim was the determination of digestibility in an individual kinds of rice. In this thesis basic description of rice as a plant and factors influences growing and storage of rice are included.
 

Klíčová slova

rýže Oryza sativa stravitelnost
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 20. 5. 2010
Identifikátor: 15052

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 4. 6. 2010

Citační záznam

Jak správně citovat práci

SKÝPALOVÁ, Jana. Stanovení vybraných chemických paramatrů rýže v průběhu skladování a jeji stravitelnost. Zlín, 2010. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe