Změny mikrobiologických hodnot hotových jídel v průběhu skladování. – Bc. Anna PÁTERKOVÁ
Bc. Anna PÁTERKOVÁ
Diplomová práce
Změny mikrobiologických hodnot hotových jídel v průběhu skladování.
Changes of microbiological values of ready meals during storage.
Anotace:
Cílem diplomové práce bylo sledovat změny mikrobiologických ukazatelů a sušiny u dvou sad hotových pasterovaných pokrmů, Svíčková na smetaně s houskovým knedlíkem a Vepřová játra s rýží, jež byly skladovány ve dvou provedeních, tj. v obalu nenarušeném a obalu proříznutém po dobu čtyř týdnů. Bylo zjištěno, že protržený obal ovlivňuje růst některých skupin mikroorganismů (zejména celkový počet mikroorganismů …víceAbstract:
The aim of this thesis was studying of changes in microbiological parametres and solids for the two sets of pasteurized ready meal - Sirloin in cream suace with dumplings and Pork liver with rice. This meals were stored for four weeks in two types of packaging, it means in the unopened packaging and in the cutting container. It was found that the bursting of packaging affects the growth of certain …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 20. 5. 2010
Identifikátor:
15043
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 1. 6. 2010
Citační záznam
Jak správně citovat práci
PÁTERKOVÁ, Anna. Změny mikrobiologických hodnot hotových jídel v průběhu skladování.. Zlín, 2010. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáMagisterský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Práce na příbuzné téma
-
Technologický postup výroby těla rozvaděče podlahového topení
David Šmerda -
Technologický postup výroby součásti pomocí kovového 3D tisku
Petra Nejezchlebová -
Technologický postup výroby implantátu
Petr Hamáček -
Technologický postup výroby sonotrody pro ultrazvukové svařování.
Jan TRČKA -
Technologický postup výroby brýlových obrub metodou frézování
Lucie Malíková -
MODEL VLIVU INOVACE VÝROBKU NA TECHNOLOGICKÝ POSTUP A USPOŘÁDÁNÍ VÝROBY
Patrik POLÁŠEK -
MODEL VLIVU INOVACE VÝROBKU NA TECHNOLOGICKÝ POSTUP A USPOŘÁDÁNÍ VÝROBY
Patrik POLÁŠEK -
Technologický postup výroby rámu vstřikovací formy
Michal Zezulka