Hodnocení látkového složení zeleniny ve výživě člověka – Adéla Bočková
Adéla Bočková
Bakalářská práce
Hodnocení látkového složení zeleniny ve výživě člověka
Evaluation of vegetables substance composition in human nutrition
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 11. 4. 2013
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Oldřich Faměra, CSc.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
BOČKOVÁ, Adéla. \textit{Hodnocení látkového složení zeleniny ve výživě člověka}. Online. Bakalářská práce. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů. 2013. Dostupné z: https://theses.cz/id/xpus4k/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Česká zemědělská univerzita v Praze
Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůBakalářský studijní program:
Výživa a potraviny
Práce na příbuzné téma
Název
Vložil
Vloženo
Práva