Přírodní látky s antimikrobním a antioxidačním účinkem v masné výrobě – Bc. Marie Psotková
Bc. Marie Psotková
Diplomová práce
Přírodní látky s antimikrobním a antioxidačním účinkem v masné výrobě
Natural substances with antioxidant and antimicrobial effect in meat products
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2017
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
PSOTKOVÁ, Marie. \textit{Přírodní látky s antimikrobním a antioxidačním účinkem v masné výrobě}. Online. Diplomová práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2017. Dostupné z: https://theses.cz/id/xy6yl4/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická
Fakulta potravinářské a biochemické technologieMagisterský studijní program:
Technologie potravin
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.