Miriam Kordíková

Bakalářská práce

Výroba mešních a košer vín

Production of liturgical and kosher wines
Anotace:
Práce pojednává o historii, pravidlech pěstování a podmínkách při zpracování hroznů mešních a košer vín. Obsahuje výčet výrobců mešních a košer vín v České republice. V souvislosti se židovskou kulturou jsou zde popsány významné svátky a jejich spojitosti s gastronomií.
Abstract:
The work deals with the history, rules of cultivation and conditions for processing grape grapes and kosher wines. It contains a list of producers of liturgical and kosher wines in the Czech Republic. In connection with Jewish culture, important holidays and their connections with gastronomy are described here.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 10. 5. 2021

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Libuše Vrbová
  • Oponent: Kamil Prokeš, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakulta

Mendelova univerzita v Brně

Zahradnická fakulta

Bakalářský studijní program / obor:
Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství