Zlepšování nákupního procesu potravinářských firem prostřednictvím implementace logistických technologií. – Bc. Klára Horecká
Bc. Klára Horecká
Diplomová práce
Zlepšování nákupního procesu potravinářských firem prostřednictvím implementace logistických technologií.
Improving the purchasing process of grocery companies through the implementation of logistic technologies.
Anotace:
Práce se zabývá metodami, kterými lze zlepšit proces nákupu v potravinářských firmách. Soustřeďuje se na logistické technologie JIT, CRP, VMI, QR, ECR a CPFR a rozebírá rozdíly mezi nimi. Realizovaný kvalitativní výzkum následně zkoumá současný proces nákupu ve vybraném potravinářském podniku a možnosti jeho zlepšování prostřednictvím implementace logistických technologií. Navazující kvantitativní …víceAbstract:
The thesis engage in methods that can improve the process of purchasing in grocery companies. It is focusing on the JIT, CRP, VMI, QR, ECR and CPFR logistic technologies and analyzes the differences between them. Realised qualitative research then examines the current purchasing process in a selected grocery company and the possibilities of its improvement through the implementation of logistic technologies …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 12. 5. 2017
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 5. 6. 2017
- Vedoucí: doc. Ing. Lenka Branská, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
HORECKÁ, Klára. \textit{Zlepšování nákupního procesu potravinářských firem prostřednictvím implementace logistických technologií.}. Online. Diplomová práce. Pardubice: Univerzita Pardubice, Fakulta chemicko-technologická. 2017. Dostupné z: https://theses.cz/id/y4bcza/.
Jak správně citovat práci
Horecká, Klára. Zlepšování nákupního procesu potravinářských firem prostřednictvím implementace logistických technologií.. Pardubice, 2017. diplomová práce (Ing.). Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Pardubice, Fakulta chemicko-technologickáUniverzita Pardubice
Fakulta chemicko-technologickáMagisterský studijní program / obor:
Chemické a procesní inženýrství / Ekonomika a management chemických a potravinářských podniků