Petra Koláčková

Bakalářská práce

Netradiční ovocné destiláty

Non-traditional fruit distillates
Anotace:
Práce se zabývá tématem netradiční ovocné destiláty. Zpracovává historii destilátů ve světě i u nás. Dále je zde popsán proces výroby ovocných destilátů, krok po kroku přes přípravu ovoce, kvašení až k destilaci a následnému skladování. Následuje podrobné seznámení s druhy netradičních ovocných destilátů podrobně popsanou jejich výrobou, jaké suroviny se využívají a také přehled cen těch to destilátů …více
Abstract:
The work deals with the topic of non-traditional fruit distillates. It processes the history of distillates in the world and in our country. Furthermore, the process of production of fruit distillates is described here, step by step through the preparation of fruit, fermentation to distillation and subsequent storage. The following is a detailed acquaintance with the types of non-traditional fruit …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 26. 4. 2021

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Ivo Soural, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakulta