Bc. Jana Krčálová

Diplomová práce

Viskozitní vlastnosti šťávy bobulí révy vinné

Viscosity characteristics of grapevine juice
Anotace:
V teoretické části diplomové práce se pojednává o základní morfologii hroznu révy vinné, dále o chemickém složení, získávání, uskladnění a produkci šťávy z bo-bulí révy vinné. Literární přehled neopomíná ani vhodné možnosti analýzy šťávy, včetně technického vybavení pro stanovení viskozity, hustoty a cukernatosti.Praktická část diplomové práce se zabývá konkrétním souborem vzorků, který byl pro tuto …více
Abstract:
Theoretical part of the diploma thesis contains basic morphology of grapevine berries, chemical structure, extraction, storing and reproducing of grapewine juice.Literature review does not forget about right possibilities of grapevine juice ana-lysis and technical equipments which are required for measuring of viscosity, density and sugar content.Practical part of this diploma thesis deals with specific …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 4. 2018

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: doc. Ing. Vojtěch Kumbár, Ph.D.
  • Oponent: Jana Pokorná, externi

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta