Příprava, analýza a využití kvasů ze špaldových mouk – Anna Dolejší
Anna Dolejší
Bakalářská práce
Příprava, analýza a využití kvasů ze špaldových mouk
Preparation, analysis and use of sourdough from spelt flours
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2022
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
DOLEJŠÍ, Anna. \textit{Příprava, analýza a využití kvasů ze špaldových mouk}. Online. Bakalářská práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2022. Dostupné z: https://theses.cz/id/yc4owd/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Fakulta potravinářské a biochemické technologieBakalářský studijní program:
Technologie potravin
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.