Uplatnění biopotravin ve veřejných stravovacích zařízeních v České republice a Rakousku – Bc. Miroslava KOSTKOVÁ
Bc. Miroslava KOSTKOVÁ
Diplomová práce
Uplatnění biopotravin ve veřejných stravovacích zařízeních v České republice a Rakousku
Use of bioproducts in public catering systems in Czech Republoc and Austria
Anotace:
V práci byla sledována struktura stravy ve vybraných stravovacích zařízeních v České republice a porovnávána s vybranými rakouskými stravovacími zařízeními. Z analýzy vyplývá, že Rakousko je oproti České republice napřed nejen v množství používaných biopotravin, ale i ve znalostech, které se biopotravin týkají. A to nejen ve veřejných stravovacích zařízeních, ale i v domácnostech. V dotazníkovém šetření …víceAbstract:
The paper studied the structure of meals in selected restaurants in the Czech Republic and compared with selected Austrian catering facilities. The analysis shows that Austria is against the Czech Republic ahead of not only the quantity used in organic food, but also in the knowledge that is related to organic food. And not just in public catering facilities, but also in households. In the questionnaire …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 4. 2011
Identifikátor:
18532
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: prof. Ing. Jan, st. Moudrý, CSc.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
KOSTKOVÁ, Miroslava. \textit{Uplatnění biopotravin ve veřejných stravovacích zařízeních v České republice a Rakousku}. Online. Diplomová práce. České Budějovice: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Zemědělská fakulta. 2011. Dostupné z: https://theses.cz/id/yjj7ev/.
Jak správně citovat práci
KOSTKOVÁ, Miroslava. Uplatnění biopotravin ve veřejných stravovacích zařízeních v České republice a Rakousku. Č. Bud., 2011. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zemědělská fakulta
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 30. 04. 2011
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zemědělská fakultaJIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
Zemědělská fakultaMagisterský studijní program / obor:
Zemědělské inženýrství / Agroekologie
Práce na příbuzné téma
-
Ekologické zemědělství a biopotraviny živočišného původu
Zdenek Škoda -
Ekologické zemědělství a biopotraviny živočišného původu
Andrea Keltnerová -
Biopotraviny v cukrářství
Veronika Šlapáková -
Biopotraviny na regionálním trhu
Karolína NOVÁKOVÁ -
Biopotraviny v maloobchodních řetězcích na českém trhu
Jana Háblová -
Biopotraviny na Opavsku
Jana Sukeníková -
Biopotraviny
Tereza HYŤHOVÁ -
Ekologické zemědělství a produkce biopotravin v České republice
Barbora Zatloukalová
Název
Vložil
Vloženo
Práva