Bc. Sylva Bartůňková

Diplomová práce

Dynamika změn senzorických vlastností destilátů během jejich skladování

The dynamics of changes in sensory properties of distillates during their storage
Anotace:
Práce je zaměřena na dynamiku změn senzorických vlastností destilátů, během jejich skladování. V průběhu let 2017, 2018 a 2019 po dobu 21 měsíců docházelo k pravidelným senzorickým hodnocením a měření refraktometrické sušiny vzorků tuzemáku. Veškeré vzorky byly uloženy v různých světelných a teplotních podmínkách, také v rozličných barvách lahví. Vyhodnocovány byly deskriptory popisující barvu, vůni …více
Abstract:
The thesis is focused on the dynamics of changes in sensory properties of distillates during their storage. During the years 2017, 2018 and 2019, there were made regular sensory evaluations and refractometric dry matter measurements of domestic rum samples for 21 months. All samples were stored in different light and temperature conditions, also in different bottle colours. Descriptors describing colour …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 24. 4. 2019

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: prof. Dr. Ing. Luděk Hřivna

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta