Možnosti náhrady NaCl v masných výrobcích – Pavel Kaloda
Pavel Kaloda
Bakalářská práce
Možnosti náhrady NaCl v masných výrobcích
Possible Substitutes NaCl in Meat Products
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá chemickým složením masa, masných výrobků a jejich technologickými vlastnostmi. Především se zabývá aplikací chloridu sodného v masné výrobě, zdravotními aspekty vyplývající z nadměrného příjmu sodíku a možnostmi jeho náhrady v masné výrobě.Abstract:
Bachelor thesis is focus on the chemical composition of meat, meat products and their technological properties. It especially studies the application of a sodium chloride in the meat production, medical aspects resulting from high income of sodium and the options of its substitution in the meat production.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 11. 5. 2017
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Jak správně citovat práci
Kaloda, Pavel. Možnosti náhrady NaCl v masných výrobcích. Zlín, 2017. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin
Práce na příbuzné téma
-
Použití soli a její vliv na jakostní parametry masných výrobků
Martina Musilová