DORCAS ODUNAYO OSHO

Diplomová práce

Effect of different drying methods on the volatile components of selected herbs

Abstract:
This study was conducted to examine the effect of different drying methods on the volatile components of selected spices which include parsley, sage, basil, rosemary, ginger, and thyme. The volatiles were extracted with a Soxhlet extractor and subsequently analyzed using gas chromatography with mass detection. The result revealed that commercial parsley contained 76.48 % apiol while parsley dried at …více
 
 
Jazyk práce: angličtina
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 21. 4. 2022

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Klára Urbanová, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta tropického zemědělství
 
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Theses ynacg2 ynacg2/2
23. 4. 2022
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.