Uplatnění vibrační spektroskopie při hodnocení čokolády – Bc. Kateřina Chybová
Bc. Kateřina Chybová
Bakalářská práce
Uplatnění vibrační spektroskopie při hodnocení čokolády
Application od vibration spectroscopy techniques in evaluation of chocolate
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2015
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
CHYBOVÁ, Kateřina. \textit{Uplatnění vibrační spektroskopie při hodnocení čokolády}. Online. Bakalářská práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2015. Dostupné z: https://theses.cz/id/yruzu7/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická
Fakulta potravinářské a biochemické technologieBakalářský studijní program:
Potravinářská a biochemická technologie
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.