Vývoj legislativy zemědělských produktů živočišného původu v ČR v letech 1990 - 2012 – Jitka VYCHYTILOVÁ
Jitka VYCHYTILOVÁ
Bakalářská práce
Vývoj legislativy zemědělských produktů živočišného původu v ČR v letech 1990 - 2012
Trends in law of agricultural animal products in the Czech Republic in 1990 - 2012
Anotace:
Práce provází vývojem legislativních předpisů v oblasti zemědělských produktů živočišného původu za období 1990 - 2012. V úvodu je popsán systém právních předpisů České republiky, za ním následuje základní seznámení s jednotlivými kategoriemi živočišných produktů. Některé kategorie mají svou specifickou legislativu, v tom případě jsou právní předpisy pro určitý produkt popsány samostatně včetně jejich …víceAbstract:
The thesis deals with development of legislation regulations in the field of agricultural products of animal origin in the period 1990 - 2012. The system of regulations of the Czech Republic is described in the introduction, followed by basic insight into the individual categories of animal products. Specific legislation applies to some categories, in such an instance the regulations are described …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 11. 4. 2014
Zveřejnit od: 11. 4. 2014
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Pavel Smetana, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
VYCHYTILOVÁ, Jitka. \textit{Vývoj legislativy zemědělských produktů živočišného původu v ČR v letech 1990 - 2012}. Online. Bakalářská práce. České Budějovice: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Zemědělská fakulta. 2014. Dostupné z: https://theses.cz/id/ytg1bc/.
Jak správně citovat práci
VYCHYTILOVÁ, Jitka. Vývoj legislativy zemědělských produktů živočišného původu v ČR v letech 1990 - 2012. Č. Bud., 2014. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zemědělská fakulta
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 11.4.2014
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 11. 4. 2014 dostupné: světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zemědělská fakultaJIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
Zemědělská fakultaBakalářský studijní program / obor:
Zemědělství / Agropodnikání
Práce na příbuzné téma
-
Valorizace odpadních hovězích kostí na přírodní produkty s přidanou hodnotou pomocí vysokotlakých technologií
Nikol Krusberská -
Nakládání s vedlejšími živočišnými produkty
Lukáš Kaňuščák -
Produkty živočišného původu a jejich uplatnitelnost na farmářských trzích
Ivana TESAŘOVÁ -
Potravinářská legislativa EU a ČR a její implementace v potravinářských provozech
Michal ŘÍHA -
Nutriční hodnota larev potemníka moučného jako nové potraviny a krmiva
Aneta Slavíková -
Nutriční hodnota saranče stěhovavé jako nové potraviny a krmiva
Lucie Lavičková -
Nutriční hodnota cvrčka domácího jako nové potraviny a krmiva
Zuzana Pitrmanová -
Polycyklické aromatické uhlovodíky v potravinových komoditách s častým výskytem v Systému rychlého varování pro potraviny a krmiva
Veronika Vondrášková
Název
Vložil
Vloženo
Práva