Enviromentální aspekty produkce potravin – Ing. Zuzana JELÍNKOVÁ
Ing. Zuzana JELÍNKOVÁ
Disertační práce
Enviromentální aspekty produkce potravin
Enviromental aspect of the production of the food
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 1. 3. 2018
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 19. 4. 2018
- Vedoucí: prof. Ing. Jan, st. Moudrý, CSc.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
JELÍNKOVÁ, Zuzana. Enviromentální aspekty produkce potravin. Č. Budějovice, 2018. disertační práce (Ph.D.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zemědělská fakulta
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zemědělská fakultaJIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
Zemědělská fakultaDoktorský studijní program / obor:
Fytotechnika / Speciální produkce rostlinná
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.
Název
Vložil
Vloženo
Práva