Martina Navrátilová, DiS.

Bakalářská práce

Analýza rizik zajištění potravinové bezpečnosti ČR v rostlinných komoditách

Risk Analysis of Ensuring Food Security of the Czech Republic in Plant Commodities
Anotace:
V bakalářské práci jsou v teoretické části vysvětleny pojmy potravinová bezpečnost, potravinová soběstačnost a systém zajištění bezpečnosti potravin v ČR. V praktické části je popsána míra soběstačnosti ČR v jednotlivých rostlinných komoditách a rizika, která ohrožují potravinovou bezpečnost. Přijatelnost těchto rizik je vyhodnocena pomocí analýzy rizik.
Abstract:
The Bachelor thesis in theoretical part explains the concepts of food security, the food self-sufficiency and food safety assurance system in the Czech Republic. The practical part describes the self-sufficiency rate of the Czech Republic in the single plant commodities and the risks that threaten food security. The acceptability of these risks is evaluated using risk analysis.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 9. 5. 2014
Zveřejnit od: 9. 5. 2014

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Eva Lukášková, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Navrátilová, Martina. Analýza rizik zajištění potravinové bezpečnosti ČR v rostlinných komoditách. Uherské Hradiště, 2014. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 9.5.2014

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou od 9. 5. 2014 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta logistiky a krizového řízení
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Fakulta logistiky a krizového řízení

Bakalářský studijní program / obor:
Procesní inženýrství / Ovládání rizik