Věra VÍCHOVÁ

Bakalářská práce

Provoz školní jídelny jako odborné pracoviště pro výuku žáků v oboru kuchař

Operation of the school cafeteria as a professional workplace for teaching students in the field cook
Anotace:
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou školní jídelny, jakožto odborného pracoviště pro výuku žáků v oboru kuchař. Snahou bylo komplexně popsat bezpečnost práce, problematiku organizace a rovněž další vlivy, které jsou podstatné pro efektivní výuku žáků v oboru kuchař. V našem průzkumném šetření se využilo ke sběru dat 3 základních metod, a to rozhovoru, dotazníku a metody zúčastněného pozorování …více
Abstract:
The text of the abstract. The bachelor thesis deals with the issue of a school canteen as a specialized workplace for chef-study education. The aim of the thesis was to provide a comprehensive description of the working safety, organizational issues and other aspects critical for effective chef-study education. The data collected during the research was obtained by three basic methods ? interviews …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 5. 4. 2013
Zveřejnit od: 5. 4. 2013

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Mgr. Václav Tvarůžka, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

VÍCHOVÁ, Věra. Provoz školní jídelny jako odborné pracoviště pro výuku žáků v oboru kuchař. Ostrava, 2013. bakalářská práce (Bc.). OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ. Pedagogická fakulta

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 5.4.2013

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou od 5. 4. 2013 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty, autentizovaným studentům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ, Pedagogická fakulta

OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ

Pedagogická fakulta

Bakalářský studijní program / obor:
Specializace v pedagogice / Učitelství odborných předmětů - specializace obchod a služby