Charakterizace zákysových kultur pro výrobu fermentovaných výrobků s nízkým obsahem laktosy – Bc. Štěpán Marhons
Bc. Štěpán Marhons
Bakalářská práce
Charakterizace zákysových kultur pro výrobu fermentovaných výrobků s nízkým obsahem laktosy
Characterization of starter cultures used for low-lactose fermented products
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2017
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
MARHONS, Štěpán. \textit{Charakterizace zákysových kultur pro výrobu fermentovaných výrobků s nízkým obsahem laktosy}. Online. Bakalářská práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2017. Dostupné z: https://theses.cz/id/z33cdj/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická
Fakulta potravinářské a biochemické technologieBakalářský studijní program:
Potravinářská a biochemická technologie
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.