Technologie výroby a hodnocení jakosti paštik – Michaela Graciasová
Michaela Graciasová
Bakalářská práce
Technologie výroby a hodnocení jakosti paštik
Production technology and quality evaluation of pates
Anotace:
Bakalářská práce pojednává o technologii výroby paštik a surovinách použitých k jejich výrobě. Suroviny jsou jednou z několika kritérií, které udávají jakost paštik. V první části je zmíněno rozdělení masa, masných výrobků a jejich charakteristika dle legislativy a tradičního dělení. Tato část se také věnuje základní charakteristice vybraných druhů tepelně opracovaných a neopracovaných masných výrobků …víceAbstract:
The bachelor thesis deals with technological production of pates and raw materials intended for their machines. Raw materials are one of the possible criteria that determine the quality of pates. The first part is the division of meat, meat products and their characteristics according to legislation and traditional division. Also, in this part dedicates of the basic characteristics of selected types …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 29. 4. 2020
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: doc. Ing. Miroslav Jůzl, Ph.D.
- Oponent: Lukáš Dvořák, Ph.D.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendelova univerzita v Brně
Agronomická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie potravin
Práce na příbuzné téma
-
Kvalita kachního a husího masa a jejich technologie zpracování
Vojtěch Weiss -
Kvalita a technologie zpracování krůtího masa
Tereza Třetinová -
Produkty z akvakultury: Obchod, kvalita a vývoj nových výrobků
Václav NEBESKÝ -
Maso ve výuce gastronomie
Michaela Bednaříková -
Hospodářský výsledek zemědělského podniku v závislosti na vývoji cen- hovězí maso.
Jana Lainková -
Podnikatelský plán: Prodejna "Maso-Uzeniny"
Rudolf Gábor -
Králičí maso - zdroj cenných výživových látek
Martin Janulík -
Finanční analýza společnosti MASO UZENINY PÍSEK, a.s. z pohledu věřitele
Adam Čepec