Michaela Graciasová

Bakalářská práce

Technologie výroby a hodnocení jakosti paštik

Production technology and quality evaluation of pates
Anotace:
Bakalářská práce pojednává o technologii výroby paštik a surovinách použitých k jejich výrobě. Suroviny jsou jednou z několika kritérií, které udávají jakost paštik. V první části je zmíněno rozdělení masa, masných výrobků a jejich charakteristika dle legislativy a tradičního dělení. Tato část se také věnuje základní charakteristice vybraných druhů tepelně opracovaných a neopracovaných masných výrobků …více
Abstract:
The bachelor thesis deals with technological production of pates and raw materials intended for their machines. Raw materials are one of the possible criteria that determine the quality of pates. The first part is the division of meat, meat products and their characteristics according to legislation and traditional division. Also, in this part dedicates of the basic characteristics of selected types …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 29. 4. 2020

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: doc. Ing. Miroslav Jůzl, Ph.D.
  • Oponent: Lukáš Dvořák, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta

Mendelova univerzita v Brně

Agronomická fakulta

Bakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie potravin