Technologie výroby ovocných destilátů – Bc. Adéla Kotrlová
Bc. Adéla Kotrlová
Diplomová práce
Technologie výroby ovocných destilátů
Technology of Fruit Distillates Production
Anotace:
Diplomová práce na téma Technologie výroby ovocných destilátů byla vypracována na Ústavu posklizňových technologií zahradnických produktů na Zahradnické fakultě Mendelovy univerzity v Brně. Literární část je věnována technologiím výroby ovocných destilátů, jejich následné úpravě a hodnocení a jejich legislativnímu omezení. V praktické části bylo vyrobeno a hodnoceno pět variant ovocných destilátů s …víceAbstract:
This thesis on the subject Technology of Fruit Distillates Production was elaborated at the Institute of Postharvest Technology of Horticulture Products at the Faculty of Horticulture at the Mendel University in Brno. The literary part is dedicated technology of fruit distillates production, further adjustment of distillates and their assessment and legislative restrictions of fruit distillates. In …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 28. 4. 2021
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Pavel Híc, Ph.D.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakultaMendelova univerzita v Brně
Zahradnická fakultaMagisterský studijní program / specializace:
Zahradnické inženýrství / Zpracovatelské technologie a kvalita potravin
Práce na příbuzné téma
-
Sensory evaluation of fruit beverages treated with natural preservatives of plant origin
Charanpreet Kaur -
Senzorická analýza ovocného nápoje
Jana Pastrňáková -
Senzorická jakost jogurtů v závislosti na různém složení ovocného podílu
Tereza BOHDALOVÁ -
Analýza ovocných destilátů
Klára Krejčíková -
Senzorická jakost šťáv z ovoce a zeleniny konzervovaných přídavkem silic
Tomáš Sychra