Kateřina ZAJÍČKOVÁ

Bakalářská práce

Bioaktivní látky v kakaových produktech

Bioactive substances in products of cocoa
Anotace:
Předložená bakalářská práce shrnuje poznatky o kakaovníku a kakaových bobech. Obsahem práce je charakterizovat kakaovník jako rostlinu, jeho pěstování, výskyt a složení kakaových bobů. Další část je zaměřena na technologické zpracování kakaových bobů. Hlavní důraz je kladen na látky obsažené v kakaových bobech, který mají vliv na lidský organismus.
Abstract:
This bachelor thesis deals with cacao tree and cacao nibs. The research work is described as a cacao plant, its cultivation, the presence and composition of cocoa beans. Another part focuses on the technological processing of cocoa beans. The main emphasis is on substance in cocoa beans that have an impact on the human body.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 28. 5. 2010
Identifikátor: 15001

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 9. 6. 2010

Citační záznam

Jak správně citovat práci

ZAJÍČKOVÁ, Kateřina. Bioaktivní látky v kakaových produktech. Zlín, 2010. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Fakulta technologická

Bakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin