Mléko a mléčné produkty ve stravování dětí staršího školního věku – Šárka JAROŠOVÁ
Šárka JAROŠOVÁ
Bakalářská práce
Mléko a mléčné produkty ve stravování dětí staršího školního věku
Milk and diary products in a nutrition of older school-aged children
Anotace:
Bakalářská práce je zaměřena na konzumaci mléka a mléčných výrobků u dětí staršího školního věku. Popisuje mléko a mléčné výrobky, jejich složení a vliv na dětský organismus. Součástí práce je výzkumné šetření, které je zaměřené na konzumaci mléka a mléčných výrobků u žáků 6. až 9. tříd.Abstract:
The bachelor thesis focuses on milk and diary products consumption of secondary school aged children. It describes milk and diary products, its composition and influence on chhildren?s organism. The thesis includes a survey designated for pupils of 6th - 9th grade and it focuses on milk and diary products consumption.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 17. 4. 2013
Zveřejnit od: 17. 4. 2013
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 14. 5. 2013
- Vedoucí: Mgr. Michaela Hřivnová, Ph.D.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
JAROŠOVÁ, Šárka. Mléko a mléčné produkty ve stravování dětí staršího školního věku. Olomouc, 2013. bakalářská práce (Bc.). UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI. Pedagogická fakulta
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 17.4.2013
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 17. 4. 2013 dostupné: světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI, Pedagogická fakultaUNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
Pedagogická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Specializace v pedagogice / Výchova ke zdraví se zaměřením na vzdělávání a environmentální výchova se zaměřením na vzdělávání
Práce na příbuzné téma
-
Program Ovoce, zelenina a mléko do škol na prvním stupni základní školy
Lucie Petruchová -
Projekty Mléko do škol a Ovoce a zelenina do škol v podmínkách vybraného regionu
Monika BLAFKOVÁ -
Dotační politika v mléčném sektoru - Program školní mléko
Eva Rychlíková -
Mléčné výrobky s přidanou hodnotou
Bermet Idinova -
Význam vitamínů a minerálních látek v mléce a mléčných výrobcích
Marie ZÁMEČNÍKOVÁ -
Mléčné vysokotučné produkty s obsahem probiotik
Kateřina Šebestová -
Kvalita a rozsah mléčných výrobků se zaměřením na sýry
Šárka Horváthová -
Sýry v gastronomii
Igor Kuznetcov
Název
Vložil
Vloženo
Práva