Výskyt a využití flavonoidů v potravinách – Tereza Francová
Tereza Francová
Bakalářská práce
Výskyt a využití flavonoidů v potravinách
Anotace:
Teoretická část této bakalářské práce byla zaměřena na charakterizaci jednotlivých skupin flavonoidních látek a popis jejich významných zástupců. Práce také obsahuje přehled rostlinných surovin a potravin, ve kterých se flavonoidy vyskytují. Vzhledem k velkému množství flavonoidů nebylo možné je v práci všechny obsáhnout. Z tohoto důvodu jsou uvedeny jen ty, které se vyskytují v největší míře nebo …víceAbstract:
Theoretic part of this bachelors thesis defines particular groups of flavoloid substances and their important representatives. It contains overwiew of vegetable materials, foodstuff and list of flavonoids contained. There is a big amount of them, so i focused just on the most famous ones or which provides the biggest benefits for human health. Next I mentioned some possibilities of flavonoid synthese …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 20. 5. 2019
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Jak správně citovat práci
Francová, Tereza. Výskyt a využití flavonoidů v potravinách. Zlín, 2019. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.