Využití infračervené spektrometrie pro autentikaci doplňků stravy podporujících funkci jater – Bc. Petra Hrabalová
Bc. Petra Hrabalová
Diplomová práce
Využití infračervené spektrometrie pro autentikaci doplňků stravy podporujících funkci jater
Application of infrared spectrometry for authentication of food supplements supporting the function of the liver
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2019
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
HRABALOVÁ, Petra. \textit{Využití infračervené spektrometrie pro autentikaci doplňků stravy podporujících funkci jater}. Online. Diplomová práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2019. Dostupné z: https://theses.cz/id/zrsc26/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Fakulta potravinářské a biochemické technologieMagisterský studijní program:
Forenzní analýza
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.