Analýza současné nabídky CK v oblasti gastronomického cestovního ruchu – Vendula Mašínová
Vendula Mašínová
Bakalářská práce
Analýza současné nabídky CK v oblasti gastronomického cestovního ruchu
Analysis of the Current Offer of Travel Agencies in the Area of Culinary Tourism
Anotace:
Analýza současné nabídky CK v oblasti gastronomického cestovního ruchu a tvorba vlastního produktu - zájezdu s tématikou gastronomie.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 9. 12. 2015
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty, autentizovaným studentům ze stejné školy/fakulty
Vysoká škola polytechnická Jihlava
Bakalářský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Cestovní ruch
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.